Pressiteade: Kõige loomasõbralikumaks kohvikuteketiks valiti Reval Café

Käpakäigu tunnustus Reval Café'leEesti Loomakaitse Selts ja MTÜ Punane Koer tunnustasid kõige loomasõbralikuma kohvikuteketina Reval Café’d, mille ustele paigutatud sildid kirjaga „Hästi käituvad koerad on teretulnud!“ annavad külastajatele selgelt märku kokkulepitud ootusest ja lubadusest.

Oma kaheteistkümne kohvikuga loomaomanikke ja neljakäpalisi lahkelt külla kutsuvat Reval Café’d tänati loomasõbralikkusega teistele eeskujuks olemise eest 24. mail Tallinnas Raekoja platsis kulmineerunud Eesti esimese lemmikloomaparaadi Käpakäik 2014 raames. Kohvikuteketti koha peale esindama tulnud arendus- ja personalijuht Hanka Kaselo’le anti tunnustusena üle ühe auhinnatuma Eesti raamatuillustraatori Regina Lukk Toompere teos. Selle avaldamata illustratsiooni annetas kunstnik tänamaks inimesi ning ettevõtteid, kelle panus lemmikloomapidamise kultuuri Eestis on imetlusväärne ja oluline.

Neljajalgse sõbraga avalikku ruumi siseneda lubavat uksekleebist pakub MTÜ Punane Koer soovijatele tasuta koos personalikoolitusega sellest, mida lemmikloomi külla kutsudes märgata ja erinevates olukordades teha, et kõik kliendid ja töötajad end turvaliselt ning hästi tunneksid.