Pressiteade: Vanad mobiiltelefonid aitavad loomi

Eesti Loomakaitse Seltsi poolt päästetud mets- ja koduloomade heale käpakäigule on võimalik kaasa aidata tagastades oma kasutuks jäänud vana mobiiltelefon ja suunates selle eest arvestatud raha otse heategevusse.

Koostöö Eesti Loomakaitse Seltsi ja Mobiiliringlus OÜ vahel on kestnud juba aastaid, ent algaval suveperioodil kutsub selts taaskord üleriigiliselt kõiki inimesi üles olema võimalikult keskkonna- ja loomasõbralik ning mobiiliringlus koos loomadele annetamise võimalusega on selleks hea valik.

„Eesti Loomakaitse Seltsi nimele laekuvaid annetusi kasutab selts loomade otseseks abistamiseks, eelkõige hättasattunud loomade raviarvete ja muude veterinaarsete protseduuride hüvitamiseks,“ kinnitab seltsi juhatuse liige Merli Jürisoo ning lisab: „Samuti panustab selts osa saadud annetustest ennetus- ja teavituskampaaniatesse, mille eesmärgiks on vähendada hüljatud ja hulkuvate loomade arvukust Eestis.“

Mobiiliringlus.ee kaudu on võimalik müüa oma kasutatud mobiiltelefone tellides tasuta tagastusümbriku Mobiiliringluse kodulehelt ja edastades telefonid tasuta postiga Mobiiliringlusele. Telefonide eest makstav summa kantakse pärast mobiilide kättesaamist müüja poolt valitud heategevusliku organisatsiooni kontole. Seejärel suunatakse ostetud telefonid korduvkasutusse või ümbertöötlusesse.