Pressiteade: Taimetoidumessil saab maitsta täistaimseid hõrgutisi ja osaleda puuviljaaeroobikas

2. novembril toimub Tallinnas, Viru keskuses, algusega kell 11 Taimetoidumess 2013, kus esitletakse 100% taimseid toite ja toiduaineid. Baltimaade ainsat vegan messi korraldavad Eesti Loomakaitse Seltsi, Eesti Vegan Seltsi, liikumise...

2. novembril toimub Tallinnas, Viru keskuses, algusega kell 11 Taimetoidumess 2013, kus esitletakse 100% taimseid toite ja toiduaineid. Baltimaade ainsat vegan messi korraldavad Eesti Loomakaitse Seltsi, Eesti Vegan Seltsi, liikumise Loomade Nimel ja MTÜ Kuulikodu vabatahtlikud. Taimetoidumessi raames toimuvad Viru keskuse MyFitnessis tasuta puuviljaaeroobika trennid.

“Seekord saavad messikülalised tutvuda kõige laiema kaubavalikuga messi ajaloos. Oma kaupu ja teenuseid on tutvustamas ligi 50 eksponenti,” selgitas Taimetoidumessi projektijuht Annika Lepp, kelle sõnul on ettevõtmine laienenud mitte ainult osalejate arvu, vaid ka temaatika poolest. “Kui algselt kutsuti mess ellu sooviga tutvustada täistaimseid ehk vegan toite, siis tänaseks on messist saanud vegan eluviisi tutvustav mess, kus on esindatud ka loomkatsetevaba kosmeetika ja kodukeemia ning orgaanilised ja taimsest materjalist riided,” lisas Lepp.

Sel aastal toimub messi raames esmakordselt Eestis puuviljaaeroobika, mida tutvustab portaali banaanisaar.ee eestvedaja Liisa-Indra Pajuste. Tasuta trennid toimuvad Taimetoidumessi päeval ehk 2. novembril Viru keskuse MyFitnessis kaks korda päevas. Osalejaks saab end eelregistreerida puuviljaaeroobika Facebooki lingil. Puuviljaaeroobika on lõbus trenn, kus raskusteks kasutatakse puuvilju, mida saab pärast trenni ära süüa. Trennis kasutatavad puuviljad on välja pannud Tallinna Kaubamaja ja Bambona.

Taimetoidumessi toetavad rahvusvahelised organisatsioonid The Vegan Society ja VegFund ning kodumaised Miku Vegan KohvikInteraltus OÜEesti SojaliitViru keskus ja Biomarket.

 

Taimetoidumessi Facebooki konto: https://www.facebook.com/veganfair
Taimetoidumessi koduleht: http://www.taimetoidumess.ee
Taimetoidumessi plakat ja logo: http://www.taimetoidumess.ee/index.php?option=com_content&view=article&i…

Leave a Reply