ELSi teade: Kandideeri ELSi juhatusse, tähtaeg 19.05

08.05.2012 Hoolid loomadest, oled asjalik ja omad piisavalt vaba aega ning soovid rohkem abistada loomi üheskoos ELSi aktiivseimatega? Siin võib olla midagi sinu jaoks! 🙂 Seoses praeguse juhatuse kaheaastase tegevuse...

08.05.2012

Hoolid loomadest, oled asjalik ja omad piisavalt vaba aega ning soovid rohkem abistada loomi üheskoos ELSi aktiivseimatega? Siin võib olla midagi sinu jaoks! 🙂

Seoses praeguse juhatuse kaheaastase tegevuse täitumisega toimub kevadisel üldkoosolekul 26. mail uue juhatuse valimine järgnevaks kaheks aastaks (2012-2014). Vastavalt põhikirjale peab juhatuse liige olema Eesti Loomakaitse Seltsi liige. Kandideerida saavad ka juhatuse praegused liikmed.

Selleks, et ELSi tegevus saaks jätkuda, vajame juhatusse vastutustundlikke, initsiatiivikaid, usaldusväärseid, empaatilisi, hea suhtlusoskuse jastressitaluvusega loomasõpru, kes peavad oluliseks Seltsi põhimõtteid ja eesmärke, ning soovivad panustada organisatsiooni arendamisse ja jätkusuutlikusse. Samuti on juhatuse tegevuse juures olulisesed omadused nagu avatus, paindlikkus, hea kohanemisoskus, otsustus- ja analüüsivõime. Kindlasti tuleb kasuks ka eelnev (tiimi) eestvedamise kogemus ja seotus loomade kaitsega.

Seega, kui soovid panustada loomakaitse arendamisse ja sinus on nimetatud omadused, siis kandideerimiseks kirjuta kuni A4 pikkune motivatsioonikiri, milles kirjelda, miks soovid juhatusse kandideerida. Lisaks vasta allpool esitatud küsimustele, mis on seotud sinu eelneva tegevusega loomade abistamisel ja samuti visiooniga ELSi tuleviku suhtes ning oma plaanitavast panusest seltsi tegevusse.

Küsimused:

1. Millistel põhjustel soovid kandideerida juhatusse? (Motivatsioonikiri). 
2. Anna põgus ülevaade, kuidas oled varasemalt kokku puutunud ELSiga või loomade kaitsmisega? 
3. Mida pead enda kõige suuremateks saavutusteks ELSis / loomade kaitsmisega seonduvalt? 
4. Millised on sinu arvates peamised tegevusvaldkonnad, millesse ELS peaks järgmistel aastatel panustama, selgita miks? 
5. Milline saab olema sinu isiklik panus, mida sa juhatuses tegutsedes juurde annad? 
6. Millised on sinu isiklikud eesmärgid oma tulevikuga seonduvalt?

Enne kandideerimist loe kindlasti uuesti läbi ELSi põhikiri sh. seltsi eesmärgid ja ülesanded ning juhatuse liikme kohustused. Lisainfo ka evelyn.valtin[ät]loomakaitse.ee, 555 62 606. Motivatsioonikiri, CV ja vastused küsimustele saada hiljemalt 19. mail mailiaadressil juhatus[ät]loomakaitse.ee.

Seejärel avaldame kandideerijate nimed, motivatsioonikirjad ja vastused küsimustele, et üldkoosolekul oleks lihtsam hääletada. Juhul kui liikmel ei ole üldkoosolekul võimalik osaleda, siis saab kirjalikult volitada enda eest hääletama mõne teise ELS liikme.

Üldkoosoleku ja seminari ning volitamise osas lisatakse info kodulehele peatselt.

Leave a Reply