Loomade heaks on annetatud ligi 750 kasutatud mobiiltelefoni

15.11.2012 Eelmise aasta juuni keskpaigas käivitas Eesti Loomakaitse Selts koostöös Mobiiliringlus OÜga kampaania, mille eesmärgiks on kutsuda üles inimesi saatma oma vana mobiiltelefon ringlusesse ning annetama telefoni eest saadud raha...

15.11.2012

Eelmise aasta juuni keskpaigas käivitas Eesti Loomakaitse Selts koostöös Mobiiliringlus OÜga kampaania, mille eesmärgiks on kutsuda üles inimesi saatma oma vana mobiiltelefon ringlusesse ning annetama telefoni eest saadud raha loomade heaks. Tänaseks on 223 inimest loomade heaks annetanud ühtekokku 745 telefoni kogusummas 872 eurot. 

Eesti Loomakaitse Seltsi juhatuse liikme Tania Selarti sõnul on kampaanial kaks peamist eesmärki. “Ühest küljest soovime juhtida ühiskonna tähelepanu keskkonnahoiule ja taaskasutusele, teisalt aga luua ning tutvustada uusi võimalusi heategevuseks ja loomakaitsesse panustamiseks,” selgitas Selart. 

Selarti sõnul kasutatakse laekuvaid annetusi loomade otseseks abistamiseks, eelkõige hättasattunud loomade raviarvete ja muude veterinaarsete protseduuride hüvitamiseks. Samuti panustab selts osa saadud annetustest ennetus- ja teavituskampaaniatesse, mille eesmärgiks on vähendada hüljatud ja hulkuvate loomade arvukust.

Mobiiliringlus.ee kaudu on võimalik müüa oma kasutatud mobiiltelefone tellides tasuta tagastusümbriku Mobiiliringluse kodulehelt või võttes see Tele2 esindusest ning edastades telefonid tasuta postiga Mobiiliringlusele. Telefonide eest makstav summa kantakse pärast mobiilide kättesaamist müüja poolt valitud heategevusliku organisatsiooni kontole. Seejärel suunatakse ostetud telefonid korduvkasutusse või ümbertöötlusesse. 

Lisateave:
Annika Lepp
E-post: annika.lepp@loomakaitse.ee
Tel: +372 5694 5773
www.loomakaitse.ee

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply